Online társkeresés kismamáknak

Online társkereső lehet egy kismama reménye is.

Online társkereső: ne gondolja azt senki, hogy egy kismamát nem érdekelhet az online társkereső. Sok egyedül álló kismama van, joguk van társat keresni maguknak, még ha esetleg a környezetük ezt negatívan értékeli is.

Tisztázzuk azt először is, hogy a kismama fogalom mit is jelent. Sokan kismamának nevezik a várandós nőket, de a kismama kifejezést arra is alkalmazzák, ha valaki kicsi babájával, kisgyermekével otthon tölti a GYES illetve a GYED idejét.

Bizony sok várandós kismama van egyedül. A várandósság ideje nem feltétlenül a társkeresés ideje. Ilyenkor a babára szoktak koncentrálni a leendő anyukák. Ám ez mégsem zárja ki azt, hogy valaki ne ismerkedjen a várandósság idején. Az online társkereső ebben nagy segítséget nyújthat.

Szórakozni ugyanis sokszor már nincs kedve és energiája elmenni egy nagypocakos kismamának. Természetesen, ha mégis úgy érzi egy terhes kismama, hogy el kíván menni egy délutáni rendezvényre, vagy éppen moziba, akkor tegye bátran. S ha ezeken az alkalmakon próbál ismerkedni, hát tegye. S ha talál egy olyan férfit, aki a várandósság ellenére érdeklődést mutat iránta, akkor azt bizony nagyon meg kell becsülni.

A várandósság idején az online társkereső adja talán a legmegfelelőbb lehetőséget az ismerkedésre, az esetleges pártalálásra.

Egy kismama sokat van otthon, s ha van otthon internet, akkor kézen fekvő dolog az, hogy megnézi az online társkereső oldalak hasábjait, otthonról, kényelmesen. Nem is feltétlenül a nagy szerelem megtalálása a cél ilyenkor az online társkereső által. Inkább egyfajta tapasztalás lehet, ismerkedés, ismerkedés a “kínálattal”, és egyáltalán ismerkedés az online társkereső oldalakkal. Ugyanis nem árt feltérképezni, hogy melyik online társkereső oldalnál milyen lehetőségek vannak.

Ezek a tapasztalások hasznosak lesznek majd a szülés utáni időszakot követően, mikor már teljes gőzzel lehet koncentrálni a társkeresésre.

Közvetlenül a szülés után természetesen egyetlen kismamának sem a társkeresés lesz az első gondolata. Ilyenkor mindenki a babára koncentrál. Sok energiát emészt fel a kisbabával való foglalatosság, ez igen fárasztó. Ráadásul az anyuka teste hatalmas változásokon megy keresztül. Természetesen, ha mégis kívánja a kismama ezen időszakban is a kikapcsolódást, akkor ha van rá ideje, nézegetheti az online társkereső lehetőségeit.

Ám az igazi társkeresés a baba öt-hat hónapos korában már komolyan megindulhat.

Ilyenkor már több ideje és energiája van az anyukának a baba mellett, mert már egy kicsit önállóbb a pici baba, és az éjszakát is átalussza már ilyenkorra jó esetben.

Több idő marad tehát arra, hogy az anyuka bújja az online társkereső oldalakat.

Bármely online társkereső esetében igaz az, hogy ha az anyuka regisztrálja magát, akkor ne tagadja, hogy kicsi babája van. Abba a részbe, ahol magunkról kell írni néhány sort, bizony jobb, ha beírja mindenki, hogy kicsi gyermeket nevel. Jó őszintének lenni, és őszintének is kell lenni még egy online társkereső oldalon is, hiszen csalódást okozhat azoknak, akik az online társkereső által érdeklődnek egy hölgy után, nevezetesen őutána, akiről utólag derül ki, hogy nemrég szült egy gyermeket. Ha valaki a kezdetekkor nem őszinte, az bizony bizalomvesztést kap cserébe.

Az, hogy valaki gyermeket szült, természetesen nem negatív dolog. Nagyon nagy dolog megszülni és nevelni egy gyermeket, főleg egyedül, férfitárs nélkül. Ez nem szégyellni való dolog, hanem becsülendő. Ám sok férfit mégis visszatarthat az érdeklődéstől ez a tény, hiszen több gondot is vonz maga után ez a helyzet.

Ám az a férfi, aki ennek ellenére érdeklődik egy hölgy után, akár egy online társkereső oldalon keresztül, az bizonyára vállalja így is azt, hogy megismerkedjen a hölggyel, és ez is nagyon becsülendő dolog.

Az LoveLine társkereső segítségével aztán jöhet a randevú: http://loveline.hu/