Személyi kölcsön kalkulátor

A bankok internetes honlapján közzétesznek olyan kalkulátorokat amelyek segítségével az érdeklődő ügyfelek percek alatt elvégezhetik a hitel felvételéhez szükséges adatok bevitelével a számításokat.

Személyi kölcsön kalkulátor

Ehhez csupán meg kell nyitni az adott weboldalt és az ott kért adatokat beírva pár perc alatt megtudhatja, hogy a kívánt összeg felvételére van-e lehetőség. Azonnal láthatja, hogy a hitel összegének mekkora lenne a törlesztő részlete, a THM , a hitel tejes díja, a fizetett teljes összege, a futam ideje.

Három egyszerű lépésben elvégezheti a hitel igényléséhez szükséges adatok bevitelét.

Az első az előzetes hitelbírálat, itt a kalkulátor használata után ki kell tölteni hibátlanul a kérdőívet és azonnal megtudhatja a hitelbírálat eredményét.

A második lépésben az igénylő számára Pozitív eredményű előminősítés után a hitelkérelmét a megadott adatokkal letöltheti a bank honlapjáról, vagy kérheti e-mailben illetve postai úton is.

A harmadik lépésben a visszaküldött hiánytalan szerződéscsomag beérkezése után a végleges hitelbírálatot követő két munkanapon belül számlájára utalják az elfogadott összeget.