Személyi hitel feltételek

A személyi hitel feltételei között szerepel a felvehető összeg mértéke, ez általában 100 ezer és 5 millió forint között lehetséges. Persze a bankok különböző feltételekkel biztosítanak kölcsönt az ügyfelek részére.
A hitelbírálat függvényében a futamidő 23 hónaptól 84 hónapig terjedhet.
A kölcsönt jövedelem igazolás mellett lehet igénybe venni, a bankban a kérelem benyújtásához nem feltétel az ingatlan vagy egyéb nagy értékű fedezet bevonása a hitelbe.

Személyi hitel feltételek

Több banknál elegendő a személyi igazolvány bemutatása és folyósítják a hitelt. Amennyiben azonban munkáltatói igazolást ad a kérelem mellé, és a banknál levő folyószámlával rendelkezik melyre legalább fél éve érkezik a munkabér akkor a kölcsön igényléséhez a lakcímkártya és a személyi igazolvány is elegendő.

Az internet segítségével gyorsan és egyszerűen kezdeményezhet hitelfelvétel azokon a weboldalakon melyeket a bankok azért hoztak létre, hogy ezzel is megkönnyítsék az ügyfeleik hitelkérelmének intézését.
Ebben az esetben csak a felkínált nyomtatványt kell kitölteni és szinte azonnal megkapja a választ a kérelmével kapcsolatosan.

A kölcsön mellé igényelhető törlesztési biztosítás, melynek az előnye ha haláleset, súlyos baleset, vagy betegségből kifolyólag rokkantság lép fel, esetleg elveszíti a munkáját és nem tudja fizetni a törlesztő részleteket akkor a biztosító kifizeti a kölcsönét.